appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 30 maart

Vraag: Hoe geeft u een draai aan de lege weekenden?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vandaag geen stelling, maar een vraag.

We lijken steeds meer te wennen aan de maatregelen rondom het coronavirus. Waren vorig weekend de stranden en bossen nog vol, gisteren en eergisteren bleef Nederland ‘massaal thuis’, aldus de ochtendkranten.

Ons sociale leven ziet er plotseling heel anders uit. Naar de voetbalclub, eten met vrienden, op bezoek bij familie; het kan de komende tijd niet. Wanneer het wel weer kan is onzeker. Voorlopig moeten we onze (vrije) tijd op een andere manier doorkomen, maar hoe?

Je kunt tot 10.00 uur naar de studio bellen via 0800-1101 of mail de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1