appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 27 maart

Vraag: Wat doet u om positief te blijven?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vandaag geen stelling, maar een vraag.

In de tweede week dat de scholen dicht zijn, buitelt het slechte nieuws over elkaar heen. De zorg staat onder grote druk. De economie lijkt overal in te storten waardoor velen onzeker zijn van inkomen. Daarbij blijft de sociale onthouding nog wel even duren. En met dat mooie weer is het ook nog eens uit den boze om een wandeling te maken op het strand of in de bossen.

Het is alle zeilen bijzetten om in huis de sfeer op peil te houden als werk, zorg en onderwijs allemaal je aandacht vragen.

Je kunt tot 10.00 uur naar de studio bellen via 0800-1101 of mail de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1