appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

maandag 23 maart

Hoe kunnen we ondanks de maatregelen tóch een beetje van het weer genieten?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

In deze tijden van het coronavirus een andere Stand.nl dan u van ons gewend bent. Vandaag zijn we benieuwd naar hoe u omgaat met de maatregelen om het coronavirus in te dammen. Dus geen stelling, maar een vraag. 

De lente is begonnen en normaal gesproken zouden we dolblij zijn met dit stralende weer. Maar afgelopen weekend werden de stranden en bossen zó druk bezocht dat het lastig werd om de nodige anderhalve meter afstand te bewaren. Daarom werden zondag diverse wegen naar het strand afgesloten. Natuurmonumenten deed zelfs een oproep om niet de natuur in te gaan. Om de verspreiding van het virus in te dammen, en meer zieken te voorkomen, is het immers van levensbelang niet met z’n allen op een kluitje te wandelen. 

We willen van jou horen:  Hoe kunnen we ondanks de maatregelen tóch een beetje van het weer genieten?

Moeten we misschien denken aan ‘Duitse maatregelen’: niet met meer dan twee mensen de straat op? Of is social distancing echt onze eigen verantwoordelijkheid? In de uitzending willen we jouw verhaal horen naar aanleiding van bovenstaande vraag.  

Je kunt tot 10.00 naar de studio bellen via 0800-1101 of mail de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1