appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Dit is de Zaterdag
Afbeelding

vrijdag 13 maart

Alle scholen moeten vanaf maandag dicht

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De Tweede Kamer was in het corona-debat gisteren bijzonder eensgezind: niet alleen de hogescholen en universiteiten moeten hun deuren sluiten, ook de basisen middelbare scholen moeten dicht. 

‘Het is niet zo dat ik wil dat die scholen nou zo nodig openblijven, maar ik volg de adviezen van deskundigen", was het antwoord van premier Mark Rutte. Volgens de premier zijn de gevolgen groot als we “veel mensen gaan missen in sectoren zoals de zorg, de GGD's de brandweer en de politie”.

Wat weegt hier zwaarder? De veiligheid van leraren en mogelijke verspreiding op scholen, of juist de bezetting in de vitale functies rondom de coronaverspreiding

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1