appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

donderdag 12 maart

De corona-maatregelen in Brabant moeten voor het hele land gelden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De Amerikaanse president Donald Trump neemt geen halve maatregelen: het personenverkeer vanuit Europa wordt voor dertig dagen stilgelegd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Ondertussen zijn in Oostenrijk en Denemarken de scholen gesloten, in Italië gaan winkels, cafés en kappers dicht. Maar behalve in Brabant zijn er in Nederland nog maar weinig maatregelen van kracht, terwijl het coronavirus zich ook hier blijft verspreiden.

Doet Nederland er goed aan om niet allerlei noodmaatregelen in te voeren en niet in paniek te raken? Of moet ook de rest van Nederland door de zure appel bijten, zoals onder andere hoogleraar Infectiepreventie Andreas Voss bepleit.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1