appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

woensdag 11 maart

Joe Biden is de beste kandidaat om het op te nemen tegen Trump

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De strijd bij de Democraten lijkt beslist: Joe Biden wordt zo goed als zeker de man die het namens de Democratische partij gaat opnemen tegen Donald Trump. Afgelopen nacht vergrootte hij zijn voorsprong op de progressieve Bernie Sanders.

Amerika kan zich dus  opmaken voor de strijd tussen twee heren op leeftijd. Trump is 73, Biden 77. Een president tegen een voormalig vice-president.
 
Hoe staat het met de populariteit van Biden bij de twijfelaars? En waar ligt de sleutel om het Trump, die de Verenigde Staten in een rustig economisch vaarwater wist te krijgen, lastig te maken? Biden heeft in ieder geval, net als Trump,een goede connectie met de ‘gewone man’.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1