appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

dinsdag 10 maart

De aangescherpte maatregelen tegen corona in Nederland wekken vertrouwen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Alle Nederlanders moeten stoppen met handen schudden en inwoners van Noord-Brabant moeten vanaf nu zoveel mogelijk vanuit huis werken. Die maatregelen kondigde premier Rutte in samenwerking met het RIVM gisteren aan in een ingelaste persconferentie. Op deze manier hoopt het kabinet de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. 

Gaan de aangekondigde maatregelen ver genoeg en geeft het vertrouwen in de aanpak van dit virus? Of lopen we nu achter de feiten aan en zijn in deze crisis veel drastischer maatregelen gerechtvaardigd?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1