appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster
Afbeelding

maandag 9 maart

Het is best lastig om het hoofd koel te houden rond het coronavirus

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Dit weekend liep de teller van het aantal coronapatiënten in Nederland verder op tot 264.Ook kwam het RIVM met aangescherpte richtlijnen waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant werd opgeroepen, wanneer ze kampen met verkoudheidsklachten, binnen te blijven. Kortom de voorzorgsmaatregelen nemen toe nu het coronavirus zich steeds verder verspreidt.  

Toch wordt zowel door het RIVM als door het kabinet benadrukt dat er geen reden is tot ‘corona-paniek’. Maar toch is het wat verwarrend. Weten we voldoende over de richtlijnen die er gesteld zijn? Blijf je ook echt thuis als je lichte verkoudheidsklachten hebt? En schud je nog handen op werk? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1