appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
Afbeelding

woensdag 26 februari

De weerstand tegen 5G-masten is onterecht

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Telecom-providers maken zich grote zorgen nu steeds meer mensen de komst van mobiele masten in hun buurt proberen tegen te houden.

De angst dat  5G-masten gezondheidsschade opleveren is groot. Op dit moment staan er ruim 18.000 mobiele antennes in Nederland, met de komst van 5G zal dat aantal  de komende jaren met minstens 10 procent toenemen.  

Is de angst en het verzet voor de komst van nieuwe mobiele antennes terecht? Zou er eerst meer wetenschappelijk onderzoek gedaan moeten worden naar de gevolgen van de straling? Of moeten we niet zo zeuren als we sneller en beter internet willen?  Heeft u veel masten in uw directe omgeving en maakt u zich zorgen, of zal het zo’n vaart niet lopen? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1