appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

maandag 10 februari

Online studeren is de toekomst

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Door meer colleges online beschikbaar te maken kan het collegegeld omlaag. De VVD vindt dat op die manier meer mensen kunnen profiteren van de kennis van topdocenten op universiteiten en hogescholen, zegt kamer Wiersma.  

Door het aanbod gratis beschikbaar te stellen kunnen studenten ook makkelijker van tevoren kijken of een bepaalde studierichting iets voor ze is. En ook is digitaal studeren beter te combineren met voorbeeld een baan of zorgtaken.  

Is het grote voordeel van het plan dat meer mensen toegang tot de kennis krijgen en kunnen studeren?

Of is er te weinig oog voor het feit dat er bij online-studeren minder contact met een docent en medestudenten is?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1