appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag
Afbeelding

donderdag 6 februari

De natuur moet voortaan leidend zijn bij alle kabinetsbeslissingen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het gaat slechter dan ooit met de natuur. Dat is de sombere boodschap uit een rapport van het Wereld Natuur Fonds, natuuronderzoeksorganisaties en het CBS. Sinds 1990 zijn de populaties wilde dieren gehalveerd. Op sommige heidegebieden is de krimp zelfs 70 procent. Oorzaak: stikstofneerslag. Hoe hard dat door sommige boeren ook ontkend wordt...

Het kabinet - dat zich in een spagaat bevindt tussen boeren, bouw, economische belangen en natuurbehoud – maakt morgen nieuwe maatregelen bekend om de stikstofcrisis aan te pakken. 

Moet de natuur daarbij de absolute prioriteit hebben? Of ligt het hele land dan plat en is dat niet reëel?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1