appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

woensdag 5 februari

Trump is een geweldige president voor Amerika

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

You love him or you hate him: Donald Trump. Wat je ook van hem vindt: Trump staat fier overeind als president van Amerika. Hij overleefde een afzettingsprocedure, de economie groeit en bloeit en hij stevent volgens verwachting recht op herverkiezing af.

Trump greep zijn jaarlijkse State of the Union aan om de economische positieve resultaten van de afgelopen jaren te benadrukken. Volgens hem staat het land er beter voor dan ooit. Maar natuurlijk zijn er ook heel veel mensen die vinden dat hij groepen tegen elkaar opzet en oorlogszuchtig is.

Hoe doet hij het? Waarom werkt de ‘methode Trump’ zo goed? En hebben we wel voldoende waardering voor zijn prestaties?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1