appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Hilversum Uit
Afbeelding

donderdag 30 januari

Het is goed dat leraren voet bij stuk houden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Opnieuw een grote landelijke lerarenstaking vandaag en morgen. Er staat veel op het spel, zeggen de leraren: de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs staat onder druk. Het onderwijs op de basisschool en in het voortgezet onderwijs gaat achteruit, constateerde de onderwijsinspectie al eerder. De actiebereidheid in het onderwijs is hoog. 

Maar minister Slob van Onderwijs heeft al gezegd dat er geen extra geld komt om de eisen van de leraren in het primair- en voortgezet onderwijs in te willigen. Nóg een staking levert dus niks op. Het kost thuisblijvende ouders geld en is niet goed voor het imago.

Is het zinloos om weer de scholen twee dagen dicht te gooien? Of is de toekomst van onze kinderen iedere staking waard?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1