appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 22 januari

Bij het oplossen van het woningtekort ontbreekt het aan creativiteit

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Nieuwbouwwoningen blijven de komende jaren schaars. Als gevolg van de stikstofcrisis staat de bouwproductie de komende twee jaar stil en worden er te weinig nieuwe woningen gebouwd. Na 2022 zal de bouwproductie weer stijgen, maar de woningkrapte zal ook daarna nog jarenlang bestaan.

Moeten we ons er bij neerleggen dat we misschien nog wel tien jaar in deze woningkrapte zitten, met een tekort van ongeveer 294.000 huizen? Of moeten we zelf op zoek naar creatieve manieren om woningen te bouwen?

Heeft u creatieve ideeën? Woont u zelf in een tinyhouse of heeft u onlangs besloten in een woongroep te gaan wonen? We zijn op zoek naar inspirerende ideeën om de woningmarkt weer vlot te trekken!

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1