appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
Afbeelding

donderdag 26 december

De demonstraties en protestbewegingen van het afgelopen jaar zijn hoopgevend

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het is Tweede Kerstdag. De tijd van bezinning. Maar ook van hoop, en licht in de duisternis. Je kan zeggen dat 2019 het jaar van de onvrede was, maar mensen toonden óók betrokkenheid, passie en saamhorigheid. In Stand.nl vragen we ons daarom af: is die actiebereidheid ook positief te noemen?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1