appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Focus Extra
Afbeelding

vrijdag 13 december

De rechter moet boerenblokkades van distributiecentra bij voorbaat verbieden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De supermarktbranche stapt naar de rechter om een verbod te eisen op eventuele blokkades van distributiecentra of winkels door actievoerende boeren volgende week woensdag. De boeren van Farmers Defence Force zijn niet ingegaan op het ultimatum van de branchevereniging. Supermarkten vrezen voor lege schappen zo vlak voor kerst als de boerenacties doorgaan.   

Maar is het niet erg voorbarig van de supermarktbranche om acties van boeren bij voorbaat te verbieden. Moeten boeren niet gewoon op kunnen komen voor hun belangen en is een blokkade bij supermarkten en distributiecentra een goed middel om dit voor elkaar te krijgen? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1