appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 5 december

Het optreden van staatssecretaris Snel geeft vertrouwen in een goede afhandeling van de toeslagenaffaire

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Staatssecretaris Menno Snel zet erop in om de eerste groep gedupeerden in de kinderopvangtoeslagenaffaire nog voor kerstmis compensatie over te maken.

Voor hun vragen wordt een speciaal telefoonnummer in het leven geroepen. Bovendien gaan twee onafhankelijke raadsheren misstanden bij de belastingdienst onderzoeken. Voor duizenden andere ouders volgt op korte termijn een onderzoek of zij ook recht op terugbetaling hebben. In het debat over de affaire gisteravond haalde een motie van wantrouwen tegen Snel geen meerderheid: hij mag aanblijven.  

En toch zijn gedupeerden er niet gerust op, ze hadden graag meer duidelijkheid gehad. Hebben zij een punt of is Snel hiermee concreet genoeg? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1