appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 20 november

Alle eisen van de verpleegkundigen moeten direct worden ingewilligd

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

In Nieuwsuur vertelde een dialyse-verpleegkundige gisteravond dat haar startsalaris 13 euro per uur bedraagt. De vakbonden willen een structurele loonsverhoging van 5 procent en een extra toeslag voor personeel dat op het laatste moment wordt opgeroepen. Volgens de werkgevers hebben ze daarvoor geld nodig van het kabinet, maar minister Bruins is niet van plan dat te geven.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! Laat vooral weten wat een verpleegkundige voor je heeft betekend. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1