appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: 1 op 1
Afbeelding

donderdag 14 november

Dit kabinet is kampioen tijdrekken

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

100 km per uur op de snelweg, ander veevoer, een noodwet voor wegen- en waterveiligheid en het uitkopen van boeren. Dit zijn de eerste maatregelen die het kabinet neemt om de stikstofproblematiek aan te pakken en de bouw op gang te helpen.

Belangrijke stappen, maar een echte oplossing voor de lange termijn is het niet. Dat zegt ook premier Rutte zelf. Werkelijke oplossingen laten nog op zich wachten.

Dat geldt voor meer dossiers waar Rutte 3 mee worstelt: het terughalen van IS-kinderen, de pensioenkortingen, het leenstelsel en het duidelijkheid verschaffen over burgerdoden bij bombardementen in Irak. Critici, zoals GroenLinks-leider Klaver, vinden dat premier Rutte oplossingen voor ingewikkelde problemen te vaak voor zich uitschuift.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1