appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 13 november

100 is hard genoeg

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie zijn het eens over de stikstofmaatregelen: de maximumsnelheid gaat terug naar 100 kilometer per uur. Alleen s’ avonds en s’ nachts mag je nog harder. Het is de bedoeling dat de maatregel zo snel mogelijk ingaat om woningbouw en infrastructuurprojecten weer op gang te brengen.

Het lijkt een win-winsituatie: beter voor het milieu, beter voor de files en voor de veiligheid op de weg. Kortom deze maatregel is: beter voor het milieu, beter voor de files en voor de veiligheid op de weg. Maar wegen deze voordelen wel op tegen de nadelen? Waarbij de reistijd mogelijk langer wordt, de gevolgen voor de stikstof problematiek beperkt zijn en hoe wordt deze nieuwe maatregel goed gehandhaafd?

 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1