appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Humberto
Afbeelding

woensdag 30 oktober

De bouwsector heeft alle reden om te protesteren

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het Malieveld is volgelopen met demonstranten. Dit keer zijn het bouwvakkers, hoveniers, baggeraars, transporteurs... de bouwsector is het zat dat zij door de stikstofmaatregelen en strenge norm met betrekking tot de schadelijke chemische stoffengroep Pfas projecten niet kunnen uitvoeren.

Faillissementen dreigen, werknemers kunnen niet aan het werk. Maar het kabinet doet inmiddels handreikingen: een aanpassing van die Pfas-norm én financiële steun. Is de staking – ondanks de handreikingen - toch terecht?  

Reageer kan tot 10 uur via de Spraakmakers Community, stem of bel naar de studio: 0800-1101. 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1