appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Humberto
Afbeelding

vrijdag 11 oktober

Er moeten onmiddellijk harde sancties komen tegen Turkije 

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De spanningen tussen Turkije en de internationale gemeenschap lopen hoog op. Met zowel grondtroepen als jachtvliegtuigen is het Turkse offensief tegen de Koerden in Syrië in volle gang. Sinds donderdag zijn al tienduizenden Koerden op de vlucht geslagen. Niet alleen vanuit Europa komt kritiek, ook in de Verenigde Staten klinkt een roep om economische sancties.

Erdogans reactie? “Pas op, want we zullen de poorten openen en 3,6 miljoen vluchtelingen jullie kant op sturen!”

Moeten we ondanks Erdogans dreigementen Turkije toch hard aanpakken? Of moeten we, gezien de vluchtelingendeal en onze economische belangen in Turkije, voorzichtig zijn? En kunnen we met sancties de Koerden überhaupt helpen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1