appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 4 oktober

We zijn doorgeslagen in onze liefde voor dieren

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het is Dierendag en dus zetten we onze dieren vandaag nog eens extra in het zonnetje. Maar doen we dat eigenlijk niet te erg? Volgens de Raad voor Dierenaangelegenheden dreigt de liefde tussen mens en dier door te slaan. We vermenselijken ze steeds meer en dat brengt risico’s met zich mee. Dieren zijn nu eenmaal geen mensen en moeten dus ook anders worden behandeld. 

Gaan we te ver met onze hondenjasjes en dierenrechten in de grondwet? Of is het een juiste zaak dat we dieren steeds meer als onze gelijken behandelen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1