appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 2 oktober

Schiphol op zee verdient nu een serieuze kans

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De tijd is rijp om de mogelijkheid van Schiphol op zee serieus te onderzoeken. Vandaag is in de Tweede Kamer een hoorzitting over de wenselijkheid en haalbaarheid van een luchthaven op zee.

Al jaren is het één van de plannen om Schiphol als knooppunt te behouden en uitbreiding mogelijk te maken.

De protesten tegen de overlast van de luchthaven zijn de afgelopen jaren gegroeid, de bewonersdelegatie van de Omgevingsraad Schiphol ziet in het plan ook mogelijkheden om stiller, gezonder en veiliger te vliegen.

Maar lost het wat op, bijvoorbeeld met betrekking tot de uitstoot van stikstof? En wordt het wel veiliger... de KLM waarschuwt voor de weersomstandigheden, de logistiek en vogelaanvaringen. Ziet u het zitten, Schiphol op zee?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1