appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

dinsdag 10 september

Het proces-Wilders is schadelijk voor het vertrouwen in de Nederlandse rechtsstaat

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De twijfels over een onpartijdige rechtsgang in het Wilders-proces worden groter.

Uit e-mails in handen van RTL Nieuws zou blijken dat ambtenaren van het ministerie van Veiligheid en Justitie achter de schermen invloed wilden uitoefenen op het proces tegen Wilders. Een meerderheid in de Tweede Kamer wil nu verantwoording van minister Grapperhaus (Justitie, CDA) over zijn rol in het proces. Krijgt Geert Wilders wel een eerlijk proces?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1