appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 9 september

Halvering van de veestapel is de beste oplossing voor het stikstofprobleem

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

D66 wil dat we onze veestapel halveren om het stikstofprobleem op te lossen. Volgens de regeringspartij neemt met een halvering de uitstoot van stikstof drastisch af en komt er ruimte voor woningbouw, aanleg van wegen en andere infrastructuurprojecten.

Door het stikstofbesluit van de Raad van State staan nu namelijk 18.000 van dit soort projecten op de tocht. D66 wil dat boeren met financiële hulp van de overheid overstappen naar kringlooplandbouw of hun bedrijf beëindigen. 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1