appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Taalstaat
Afbeelding

vrijdag 9 augustus

Dit VN-voedselrapport gaat voor de grote ommekeer zorgen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Laat je gehaktballetje maar staan, want ons eetpatroon moet veranderen om de klimaatverandering in toom te houden. Dat staat in een nieuw klimaatrapport van de Verenigde Naties.  Het is het zoveelste rapport waarin wordt benadrukt dat we onze eetgewoonten moeten veranderen. Zonder ingrijpen zou tussen 2050 en 2100 een wereldwijde voedselcrisis dreigen. Gaat dit rapport dan eindelijk voor een ommekeer zorgen? Of zorgt de dreigende taal ervoor dat steeds meer mensen hun kont tegen de krib gooien?

Denkt u erover om minder vlees te eten en trekt dit VN-rapport u definitief over de streep? Of wordt u juist moe van al die rapporten over duurzaam leven?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

 

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1