appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 31 juli

Rokers komen te veel in de verdrukking

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Op stations kan nu nog gerookt worden in speciale rookzones, maar daar wil ProRail van af. Volgens een enquête stoort 75 procent van de reizigers zich namelijk aan het gerook op perrons.

Zowel de NS als de vakbonden lopen niet direct warm voor het plan. Een machinist mag toch best een sigaretje opsteken in de pauze? Bovendien, er blijven al zo weinig plekken over voor de roker. Want gisteren bleek bijvoorbeeld dat er op steeds meer terrassen ook al niet meer gerookt mag worden. Is dat een goeie ontwikkeling of beperken de maatregelen te veel de vrijheid van de roker? 

Wat vindt u? Is het goed dat de samenleving steeds meer rookvrij wordt of wordt de vrijheid van de roker wel érg ingeperkt? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1