appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen
Afbeelding

maandag 29 juli

Forum voor Democratie moet volledige openheid van zaken geven over de partijfinanciën

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Hoe zit het nou precies met de uitgaven van Forum voor Democratie? Mede-oprichter en oud-penningmeester Henk Otten werd woensdag uit de partij gezet, omdat hij fraude zou hebben gepleegd.

Maar Otten zegt weer op zijn beurt dat meerdere leden aanzienlijke bedragen kregen uit de partijkas. Een accountant constateerde geen fraude, maar zegt wel dat er op een aantal punten geen deugdelijke administratie was.

Forum voor Democratie heeft op de eigen site een korte tijdlijn gezet met daarin beslissingen die Otten maakte toen hij penningmeester was. Het openbare geruzie doet het imago van de partij geen goed. En wie heeft er gelijk?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1