appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nooit Meer Slapen
Afbeelding

woensdag 24 juli

De hitte vraagt om duidelijke regels over arbeidsomstandigheden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het zal u niet ontgaan zijn, het is warm vandaag. En dat zorgt voor puffende en zwetende werknemers. Zo moeten agenten vandaag in de tropische hitte in volledig uniform het strand op. ‘Onverantwoord,’ vindt de vakbond voor politie.   

Een korte broek aan naar het werk of een tropenrooster? Moeten werkgevers meer rekening houden met de arbeidsomstandigheden op hete dagen? Of moeten we niet zeuren die paar dagen per jaar dat het warm is?

Zit jij vandaag ook puffend en zwetend op kantoor, achter het stuur of moet je in volledig uniform de straat op? Of ben jij werkgever en vind je dat het allemaal wel meevalt?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1