appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 22 juli

Het is een zorgelijke ontwikkeling dat ouders de school voor de rechter dagen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Een vader twijfelt aan het VMBO-schooladvies dat zijn dochter kreeg en stapt daarom vandaag naar de rechter. Hij wil dat de school een IQ-test bij haar afneemt.

Ouders lijken steeds mondiger te worden en als ze het niet eens zijn met de beslissing van de school, zijn juridische stappen niet langer taboe. Eerder dreigden ouders al met een zaak omdat hun kind niet mee mocht doen met de schoolmusical. Nog een geval: Een leerling werd toch toegelaten tot het eindgala na een beslissing van de rechter.

Is het juist goed dat ouders zich intensief met de school carriere van hun kind bemoeien? Zij kennen hun kind tenslotte het beste. Of zijn dit wel heel drastische middelen om je zin te krijgen als ouder? Hoe denk jij hierover?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1