appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 15 juli

De politie heeft een serieus integriteitsprobleem

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Politiemedewerkers trekken aan de bel over misstanden binnen de organisatie.

Ze vinden dat er te weinig wordt gedaan met klachten over discriminatie. Daarnaast zouden er problemen zijn met de integriteit van agenten. Zo bleek in de rechtszaak tegen Ridouan T. dat hij werd geholpen door een agent uit Utrecht.

De politiemedewerkers die nu aan de bel trekken verwijten de politietop dat er niets met klachten wordt gedaan. Korpschef Akerboom ontkent dat en zegt dat er veel verbeterd is. Toch lijken die verbeteringen de onvrede bij een deel van het politiepersoneel niet weg te nemen. 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1