appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast: Yvette van Boven
Afbeelding

woensdag 10 juli

Het is om het even in welke stad het Songfestival gehouden wordt

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Werd u ook wakker met de vraag: waar zou het Eurovisie Songfestival georganiseerd worden? Vandaag dienen naar verwachting vijf steden hun bidboek in. Het ziet er naar uit dat Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Den Bosch en Arnhem het willen organiseren.

Eerder haakten Den Haag, Leeuwarden en Breda om diverse redenen af. Ook Amsterdam heeft geen geschikte locatie beschikbaar om het festival te organiseren.  

De NPO, AVROTROS en de NOS nemen volgende maand een beslissing. Die maakt die beslissing op basis van logistieke eisen aan de locatie, maar het hangt óók af van hoeveel geld de stad zelf wil investeren.  

Maar maakt het eigenlijk uit waar het songfestival georganiseerd wordt? Nederland is tenslotte Nederland. Uiteindelijk kost het veel geld en is het moeilijk meetbaar wat het voor de stad oplevert. En draait het niet gewoon om de beste concertzaal? Wat denk jij? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1