appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast: Yvette van Boven
Afbeelding

maandag 8 juli

Om het succes uit te bouwen moeten we meer investeren in vrouwenvoetbal

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

'We zijn teleurgesteld, maar we mogen trots zijn’, dat is de reactie van de voetbalvrouwen. En ook veel fans denken er zo over. De Nederlandse vechtmachine schopte het tot de finale van het WK. Een knappe prestatie.

Of dat met goed voetbal was, daarover valt nog te twisten. Er was veel balverlies, en onze topspelers waren te weinig in vorm. Het is zaak om nu technisch beter te worden, willen we aan de top blijven.  

Er gaan stemmen op voor het uitbreiden van de eredivisie voor vrouwen. Meer teams, betere jeugdopleidingen en aantrekkelijker voetbal. Dat betekent meer publiek, betekent meer media-aandacht, betekent meer sponsors. Dat is de gedachtegang.

Hoe gaan we zorgen dat onze vrouwen nog beter worden? En hoe krijgen we de Vrouwen-eredivisie  zo op niveau dat Nederlands talent niet naar B-elftallen in het buitenland verdwijnt? Wat denk jij?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1