appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Taalstaat
Afbeelding

dinsdag 25 juni

De grote 112-storing is een onvermijdelijk consequentie van onze digitale maatschappij

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Een dag na de landelijke telefoniestoring is nog steeds onduidelijk waarom alarmnummer 112 urenlang onbereikbaar was. KPN moet vandaag uitleg geven bij de minister en ook de Tweede Kamer wil weten hoe de telefoonstoring tot chaos kon leiden.  

Het is niet voor het eerst er een storing was bij 112. Ook in 2012 was het noodnummer een tijd onbereikbaar. Toenmalig minister Opstelten beloofde dat zoiets nooit meer zou mogen gebeuren. Toch trad het back-up systeem gisteren niet in werking, tot woede van sommige politici.

Zijn grote storingen als die van gisteren te voorkomen, of moeten we accepteren dat er in dit digitale tijdperk af en toe iets fout kan gaan?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1