appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend
Afbeelding

maandag 17 juni

Ruttes oproep om de salarissen te verhogen is ongeloofwaardig

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Afgelopen zaterdag riep Rutte op een VVD-bijeenkomst bedrijven op de cao-salarissen te verhogen. Gebeurt dat niet, dan moet het kabinet overwegen de beloofde fiscale voordelen voor grote bedrijven te schrappen, zei hij. 

Rutte leek de afgelopen tien jaar als premier altijd aan de kant van de grote bedrijven te staan. Des te opmerkelijker is deze oproep. Is Rutte serieus? Of doet hij dit alleen maar om het imago van de VVD te herstellen? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1