appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Het Marathoninterview
Afbeelding

donderdag 30 mei

We moeten ons vaker vervelen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Wat ga jij doen vandaag? Het is Hemelvaartsdag, een vrije dag, dus een uitstekende dag om je eens lekker dood te vervelen.

Maar laten we die verveling nog wel toe? Of het nou gaat om een loos moment op de bank, in de rij voor de kassa of zelfs op de wc, met onze smartphone op zak hoeven we ons nooit meer te vervelen. En dagen zoals deze plannen we vol met uitjes, festivals of winkelbezoeken.

Het lijkt misschien een verademing, om dat gevoel van lusteloosheid en ontevredenheid nooit meer te ervaren. Maar volgens sommigen is verveling juist heel goed voor ons brein en onze creativiteit.

Laat jij de verveling nog wel eens toe? Of heb je altijd een volle agenda en grijp je bij ieder moment dat verloren dreigt te gaan naar je telefoon?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1