appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: WNL Opiniemakers
Afbeelding

vrijdag 15 maart

Het is goed dat Nederlanders weer bereid zijn om actie te voeren

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het Malieveld loopt vandaag vol met stakende leerkrachten. Bij de klimaatmars van afgelopen weekend liepen 40.000 demonstranten mee en de scholieren lieten zich gisteren weer horen. Aankomende maandag rijden er minder treinen omdat het NS-personeel een handhaving van de pensioenleeftijd wil. De actiebereidheid van Nederlanders lijkt op te bloeien.

Heeft het wel zin om de straten op te gaan? Of toont dit juist aan dat Nederlanders bereid zijn voor zichzelf op te komen? Er is de afgelopen maanden geen week voorbij gegaan zonder grote een demonstratie of staking.

Mocht je vandaag op het Malieveld staan, maandag mee doen met de NS-staking of misschien ben je als docent juist demonstratief gaan werken vandaag? Laat je stem dan ook bij ons horen en bel, sms, email of doe het via de app.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1