appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

dinsdag 12 maart

De luchthavens van Rotterdam en Eindhoven moeten kunnen blijven groeien

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Vakantievluchten vertrekken steeds vaker van kleine vliegvelden in de regio. Deze luchthavens blijven groeien en de vliegtuigen razen met veel lawaai over de hoofden van de omwonenden.

De meerderheid van de Tweede Kamer wil niet dat Eindhoven Airport en Rotterdam the Hague Airport blijven groeien. D66 en Christen Unie pleiten voor een time-out.  Omwonenden zouden te veel last hebben van het lawaai. Volgens Bruins moeten omwonenden centraal komen te staan. Ondertussen blijft de vraag naar vliegverkeer komende decennia groeien.

Vindt u dat deze regionale vliegvelden door moeten groeien of dat een time-out wel op zijn plaats is?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1