appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

vrijdag 8 februari

Er wordt te veel gevloekt in de media

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Het tweede seizoen van hitserie De Luizenmoeder gaat zondag van start. De fans zijn vol lof over de trailer van het nieuwe seizoen, maar de Bond tegen Vloeken is een stuk minder blij. Zij pleiten in een open brief aan AVROTROS dat er iets gedaan moet worden aan het grove taalgebruik in de serie. 

Leidde bij ons tot de vraag: heeft de bond hier een punt en is het tijd voor minder gescheld?

​​​​​​​Moeten we ons allemaal wat meer bewust worden van ons eigen grove taalgebruik, ook bijvoorbeeld Kamerleden die deze week werden teruggefloten vanwege hun agressieve toon?  Of moeten de media alle vrijheid houden in hun taalgebruik?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1