appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

dinsdag 23 oktober

Voetbalgeweld zal er altijd blijven

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Dit weekend waren er weer ernstige rellen na de wedstrijd tussen NAC en Willem II. Tientallen supporters vielen de politie aan, burgemeester Depla van Breda is woedend, het land verontwaardigd.

Nu hebben gemeente en politie binnen de voetbalwet alle middelen om dit geweld aan te pakken: stadionverboden, digitale meldplicht, celstraffen. Desondanks blijft het geweld bestaan. Is het de aard van het beestje, het karakter van het spel, de drang naar een uitlaatklep?

Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1