appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

donderdag 18 oktober

Nederland moet de betrekkingen met Saoedi-Arabië opschorten

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Op de agenda van onze Minister van Financiën Wopke Hoekstra staat een reis naar Saoedi-Arabië. Volgende week zou hij afreizen voor een internationale investeringsconferentie. Maar kan hij nog gaan nu er nog altijd onduidelijkheid is over de verdwijning van de kritische journalist Kashoggi? En wat te denken van de handelsmissie die over een maand gepland staat?

Nederland drijft voor miljarden handel met de golfstaat - in energie, afvalverwerking, land- en tuinbouw, waterwerken. In hoeverre mag dat zwaarder wegen dan de mensenrechten die er worden geschonden?

Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1