appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

donderdag 11 oktober

Frans Timmermans is de juiste man om Europa te leiden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Frans Timmermans wil Jean-Claude Juncker opvolgen als voorzitter van de Europese Commissie. Nu is hij nog eurocommissaris, maar hij wil een stap hoger en de éérste man worden in Europa. 

Gisteren lanceerde hij zijn campagne in zijn stamkroeg in Heerlen en parafraseerde de overleden zanger Thé Lau met de woorden: Iedereen is van Europa en Europa is van iedereen. Timmermans heeft een uitstekende staat van dienst, want hij wist het Europese vuur brandende te houden in bange tijden. Daarbij spreek hij zijn talen en hij kan een boodschap overbrengen. Kortom: is hij de juiste man? Wat vind jij? 

Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1