appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

donderdag 4 oktober

Er ligt een beestachtig goed pakket aan maatregelen om het dierenwelzijn te verbeteren.

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Het kabinet komt met een cadeau voor de dieren: een pakket aan maatregelen om het dierenwelzijn te vergroten. 

Elke hond vanaf 2020 een paspoort om zo malafide handel tegen te gaan, dierenbeulen mogen tien jaar geen dieren meer houden, de reistijd voor veevervoer wordt korter, een verplichte cursus voor wie zijn dier verwaarloost... Goed nieuws voor de dieren, toch? Of gaat het nog niet ver genoeg en zou een dierenbeul bijvoorbeeld nooit meer een dier mogen houden? Is acht uur veevervoer nog steeds dierenmishandeling? 

Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1