appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

woensdag 19 september

Wat betekenen deze kabinetsplannen voor jou?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Het gaat goed met Nederland maar meer mensen moeten daarvan profiteren. Die boodschap sprak koning Willem-Alexander gisteren uit in de Troonrede. Daarin presenteerde het kabinet de plannen voor het komende jaar. Die plannen worden vandaag en morgen besproken bij de Algemene Beschouwingen. 

Ook wij blikken terug op Prinsjesdag. In een extra lange Stand.nl bespreken we vandaag de kabinetsplannen aan de hand van drie thema’s: het bedrijfsleven, de publieke sector (politie, zorg en onderwijs) en de energietransitie. Dat doen we met econoom Bas Jacobs en politiek commentator Kees Boonman. Heb je vragen voor ze, laat het ons dan weten dan leggen wij het aan ze voor.

Daarnaast zijn we ook benieuwd wat de kabinetsplannen voor jou betekenen. Merk je persoonlijk dat het goed gaat met Nederland? Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

 

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1