appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

dinsdag 11 september

Jeugdige onbezonnenheid mag geen carrièrebreker zijn

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Het beoogde nieuwe Tweede Kamerlid Thierry Aartsen heeft opschudding veroorzaakt met berichten die hij als 19 jarige, op twitter plaatste. Naast kwetsende uitlatingen over zelfmoordenaars schreef Aartsen ook berichten die seksistisch en racistisch waren.

Hoewel hij inmiddels zijn excuses voor dit en andere berichten heeft aangeboden, zien velen er toch aanleiding in hem daarvoor zijn Kamerlidmaatschap te ontzeggen.

Wat denk jij? Is het terecht iemand voor de rest van zijn leven af te rekenen op wat je ooit als jongere op social media schreef? Heb je zelf dingen op social media gedaan die slecht waren voor je baan?

Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1