appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 22 februari

Aanstaande ouders zouden op cursus moeten voordat ze aan een kind beginnen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Aanstaande ouders moeten beter voorbereid worden op hun leven met een baby. Volgens het platform Scheiden zonder Schade, moeten ouders een cursus worden aangeboden die meer inzicht geeft in de praktische gevolgen van het ouderschap. Volgens André Rouvoet van het platform verkleint de cursus de kans op vechtscheidingen.

In het verleden is er vaker gepleit voor ouderschapscursussen en het verplicht stellen daarvan. Tot nu toe is het daarvan niet gekomen, maar zou zo’n pleidooi te verdedigen zijn? Levert een betere voorbereiding geen stabielere en gelukkigere gezinnen op?

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1