appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

donderdag 26 april

De reputatie van premier Rutte is ernstig beschadigd

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

‘Rutte overleeft debat over dividendbelasting’ – ‘Martelgang om memo-puinhoop’ – ‘Rutte geeft toe: Het begint met een fout van mij’. Dat zijn een paar koppen die vandaag in de kranten zijn te lezen over het debat van gisteren.

De oppositie was fel: ‘gladde aal’, ‘taaltrucjes’, ‘leugens’. Uiteindelijk werd een motie van afkeuring door de hele oppositie, met uitzondering van de SGP, gesteund. Maar wat voor gevolgen heeft dit debat nu? Er wordt vaak gesproken over de ‘teflon-laag’ van de premier, glijdt ook dit weer van hem af? Of zal hij hier toch moeilijk van herstellen?

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1