appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg

maandag 18 juni

De videoscheidsrechter is een verbetering voor het voetbal

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem

Het is ons toch gelukt om een grote rol te spelen op het WK Voetbal; met de videoscheidsrechter, een Nederlandse vondst. Daarover gaan we het hebben in Spraakmakers op NPO Radio 1, zo meteen om 9.30 uur. 

Zaterdag gebeurde het twee keer: de videoscheidsrechter zorgde er voor dat er een strafschop werd gegeven die de arbiter in eerste instantie niet gaf. En gisteren in de wedstrijd Brazilië -Zwitserland ontstond er meerdere keren discussie over waarom die videoscheids zich juist stil hield. Met name bij het doelpunt van Zwitserland.  Voor het eerst in jaren een verandering in het voetbal en dus is er discussie. Is het een verbetering en wordt het spel eerlijker? Of zorgt de videoscheids voor alleen maar méér momenten van discussie?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1