appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Einde aan Super League-soap: 'Het is gierend uit de bocht gevlogen'

ANP
woensdag 21 april 2021 | NOS | NOS Sport

Na het terugtreden van negen van de twaalf deelnemers lijkt de komst van de Super League van de baan. Juventus-voorzitter Andrea Agnelli, een van de dragende krachten achter het project, laat weten dat de competitie op deze manier geen bestaansrecht heeft.

De zes Engelse clubs kondigden dinsdagavond hun vertrek aan en excuseerden zich woensdag bij de fans. Atlético Madrid liet woensdagmorgen weten de Super League de rug toe te keren, waarna ook Internazionale en AC Milan volgden.

Stekelenburg: Dit plan had geen kans van slagen

"Het is gierend uit de bocht gevlogen", blikt NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg terug. "Het lijkt er op dat ze onderschat hebben wat het voetbal is, dat de fans toch een belangrijke rol spelen."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1