appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Sportforum: 'De KNVB moet verder kijken dan Nederland voor een nieuwe bondscoach Oranjevrouwen'

NOS
maandag 12 april 2021 | NOS | NOS Sport

Een week vol Europees voetbal, een oefenwedstrijd van de Oranjevrouwen en matchfixing. Er was genoeg te beleven op sportgebied en dus genoeg te bespreken in het wekelijke Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken.

 Analist Mandy van den Berg, voetbalpresentator en -commentator van Ziggo Wytse van der Goot en Marjan Olfers, hoogleraar Sport en Recht aan de Vrije Universiteit, bespreken de afgelopen sportweek. Hierin onder andere aandacht voor de Oranjevrouwen. Na de Olympische Spelen vertrekt bondscoach Sarina Wiegman naar de Engelse bond. Dit is al acht maanden bekend, maar de KNVB heeft nog altijd geen vervanger gevonden.

"De KNVB moet verder kijken dan alleen Nederland", reageert oud-international Van den Berg. "Buitenlandse invloeden kunnen een positief effect hebben. Het zou voor frisse ideeën en blikken kunnen zorgen. De volgende bondscoach zal moeten doorselecteren. Waag je daar maar eens aan als bondscoach. De huidige groep heeft zoveel succes gehad."

Luister het Sportforum terug in je favoriete podcast-app.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1